Wat voor producten heeft Senco in hun assortiment

Senco is een perfect merk als je opzoek bent naar professioneel elektrisch gereedschap en machines voor in de bouw. Hun missie is dan ook dat Senco producten je nooit in de steek laten. Senco is een van de meest bekende merken in de industriële wereld en ze hebben een breed assortiment van pneumatische, elektrische, gas, slang loos, pneumatisch en accu aangedreven gereedschappen en machines. De gebieden waarin Senco pneumatische machines worden toegepast zijn de automotive industrie, voor verpakkingen, pallets, chalets,bedden, meubels, staal, hout, caravans en nog veel meer. Senco heeft verschillende productlijnen om zo duidelijk aan te geven wat de prestaties van hun elektrisch gereedschap en machines zijn en op welk gebied ze toegepast kunnen worden.

De machines van Senco voor professioneel gebruik

Op het moment dat je op zoek bent naar machines van de hoogste kwaliteit die vierentwintig uur per dag gebruikt kunnen worden in een industriële omgeving dan heeft Senco daarvoor de XtremePro serie ontwikkelt. Op het moment dat je wel opzoek bent naar een professionele machine, maar deze minder intensief gebruikt en een betere prijs kwaliteitsverhouding wilt dan kun je kiezen voor de Pro serie. Als je opzoek bent naar een machine voor in de verpakkingsindustrie of palletindustrie dan wil je vooral dat je een betrouwbare machine hebt die weinig onderhoud vergt. Hiervoor kies je voor de Pallet Pro productlijn. De machines in deze productlijn zijn erg krachtig, maar tegelijkertijd goed uitgebalanceerd. In het geval dat je op zoek bent naar een spijker of nietmachine die gebruikt wordt binnen een professionele omgeving, maar je zal hem niet intensief gebruiken dan is de productlijn SemiPro de beste oplossing voor je keuze.

Andere productlijnen die Senco aanbiedt

Andere opties die Senco aanbiedt zijn onder andere de Compressor productlijn. Je wilt natuurlijk voor je goede machine ook een goede processor hebben die zowel gesmeerd als olie vrij goed werkt. In de productlijn Cordless vind je handige slangloze spijkermachines met een Fusion technologie terug die wel de kracht hebben van een pneumatische machine. Senco heeft ook speciale bandschroefmachines in het assortiment die vijftig procent sneller schroeven dan als je dit handmatig doet en kunnen goed toegepast worden voor hout en gips. Dit is de zogenaamde Duraspin lijn. Naast machines biedt Senco ook bevestigingsmiddelen aan die voldoen aan alle internationale richtlijnen en normen, zodat je deze kunt aanschaffen ongeacht waar je project zich plaatsvindt. Dit is de Fastener productlijn en als laatste kunnen we natuurlijk de Musthaves niet missen. Dit is de productlijn met alle benodigde accessoires voor de machines en compressors die ze aanbieden zoals koppelingen, pluggen en luchtslangen.

Wat moet je nog meer weten over dit merk van machines

Ieder product van deze fabrikant beschikt over een CE certificering als dit benodigd is volgens de verordening bouwproducten van de Europese Unie. Deze certificering wordt ondersteunt door een prestatieverklaring van de producten die verkocht worden. Daarnaast worden alle producten verkocht via dealers en kun je daardoor altijd een adres of online webshop vinden waar je de machines of andere producten kunt aanschaffen. Kijk bijvoorbeeld op Spijkerspecialist.nl.