Tips bij stucwerk

Het stucen van uw woning of bedrijfspand is over het algemeen een hele klus. Dit komt door het werk wat erin gaat zitten. Wij zullen u informeren op het gebied van stucwerk. Wij hopen zo dat u een geschikte keuze kunt gaan maken over het in dienst namen van een stucadoor. Hopelijk voorzien wij u van voldoende stucadoor en stucwerk informatie.

Uitbesteden

Wanneer u een stucwerk klus op de planning heeft staan en het budget is toereikend, raden wij u aan om dit altijd op een professionele wijze uit te laten voren. Zo kunt u weer jaren vooruit en ziet uw woning er weer goed afgewerkt uit.

Allereerst is het verstandig om te weten om wat voor klus het gaat. Dit kunt u zelf opstellen, maar ook samen met iemand die hier verstand van heeft. U maakt een verlanglijstje, welke u opstuurt naar een aantal (lokale en/of goed aangeschreven) stucadoors. U ontvang hierna een vrijblijvende offerte van de stucadoor.

Wanneer u eenmaal een aantal offertes binnen heeft gekregen, raden wij u aan om een overzichtelijk bestand te maken waar u deze offertes naast elkaar legt. Zo heeft u een duidelijk beeld van het aanbod van de bedrijven. Staart u zich vooral niet blind op de prijs. Het is ook zeker niet zo dat hoe hoger de prijs, hoe beter de geleverde kwaliteit zal zijn. Daarom raden wij u aan om per stucadoor ook nog een aantal impressies van het geleverde werk te vragen, zodat u ook deze met elkaar kan vergelijken.