Huis aanvullen met design

Een vriend van mij werkt bij een elektronische winkel. Hij vindt het daar helemaal geweldig. Het is helemaal zijn ding. Hij verteld er ook graag over. En ik luister hier graag na. Ik vind het interessant hoe gepassioneerd hij erover verteld. Laats wilde ik graag een nieuwe computer halen want ik had er geen. Wij waren net samen gaan wonen, en toen is het aanschaven van een computer er tussen in geschoten. En er waren andere zaken die op dat moment veel belangrijker waren dan het aanschaven van een computer, zoals het appartementje in orde maken. En dat was nu het geval alles is klaar. En dan kun je weer je gewone activiteiten oppakken en dan kom je er achter dat je een computer heel snel mist voor bepaalde zaken. Denk maar eens aan schoolwerk of je bankzaken doen. Gewoon de hedendaagse klusjes kun je dan niet meer doen. Dat deed ik altijd bij mij ouders maar daar woonde ik nu niet meer. Dus vroeg ik aan mijn vriend of die mee wilden gaan om een computer te gaan kopen. En dat wilde hij wel.

Die zelfde dag waren wij nog in de winkel. En hij wist meteen waar ik in geïnteresseerd was, de IMAC APPLE. En hij wist daar ook heel veel van. Hij vertelde mij dat het een hele snelle processor heeft zelfs al is de computer een paar jaar oud. Dit is voor ons ook van belang want ik wil niet om het jaar een nieuwe computer aanschaven. Verder is het besturingssysteem anders dan dat van een pc, maar het is makkelijker om mee te werken. Het slaat automatisch bestanden op, en als je iets wilt verwijderen gaat dit ook veel eenvoudiger. Als je problemen hebt met deze IMAC APPLE hoef je ook maar naar 1 bedrijf te bellen. dit zijn allemaal pluspunten. En aangezien wij een computer nodig hadden kan je er beter wat meer geld voor betalen zodat je een goede computer hebt waar je tevreden mee bent. Dan iets halen waar je achteraf spijt van hebt. Wij hebben de IMAC APPLE 2 jaar gehad en geen problemen mee gehad. Het staat nu te koop en er hebben al verschillende mensen op gereageerd. Wij waren er zo tevreden over dat wij nu besloten hebben om een nieuwe versie van de IMAC te gaan halen.